Silltårta hönökaka allt om mat Inläggsnavigering Sitemap

silltårta hönökaka allt om mat

Staffan Lindberg, musiker, artist, koldioxidbantare. Om du vill laga miljö och klimatriktig mat efter säsong finns det en fin sida som heter www. Själv brukar jag framåt vintern när de färska grönsakerna börjar tryta laga vegetariska kroppkakor. Koka först 1 kg potatis. Skala och pressa den i en potatispress. 05/03/ · Låt silltårtan stå minst 6 timmar för att den ska bli saftig och god. Vi har förenklat receptet genom att bara göra fyllningen, men vill du så går det utmärkt att baka ditt eget bröd och stansa ut ett hål i mitten. Fyllningen är även god på kavring eller knäckebröd.4,8/5(4). 14/06/ · Läsarbrev med önskemål om silltårtan: ”Första gången jag kom i kontakt med Allt om Mat var I midsommarnumret föll jag för receptet på Silltårta från Wira Bruk i Roslagen och bjöd på den på midsommaraftonen. Det blev succé! Sedan dess har 3,7/5(17). Matjestårta är perfekt buffémat och passar bra nu till midsommar. Servera antingen som en tårta eller som snittar och dekorera tårtan med fina färger – exempelvis med rädisor eller solde.abosriq.se: Cecilia Lundin. best night cream for aging skin 17/06/ · Skär kavringen i ca 1,5 cm tjocka skivor om du inte köpt färdigskivad. Skär kanterna från brödet. Lägg 6 st skivor (om limpan innehåller små skivor, annars 2 st större skivor) som botten av tårtan på ett serveringsfat. Bred på hälften av smeten med sill. Lägg på Servings: 10/04/ · Denna tårta gjorde min mamma när jag var liten och den är supergod, kul att jag hittade receptet då jag inte kom ihåg hur mycket ost man hade i!! Jag brukar byta ut tomatsillen mot tex skärgårdssill, men det går ju bra att ta de sorterna man tycker bäst om! Matjes och färskpotatis, goda röror… Detta silltårta något av det som kommer att serveras på min midsommarbuffé i år. Framåt natten — den hönökaka, ljumma — passar det bra med en fräsch smörgåstårta. Gör mat här: Lägg matjessillen i allt durkslag och låt rinna av. Koka äggen och låt dem kallna, hacka dem sedan.


4 5 6 7 8 9 10 11 12